News Update :
Home » , , , » Hospoda Kýčerka - Pečené koleno

Hospoda Kýčerka - Pečené koleno

Penulis : Laco Zachar on utorok 23. júla 2013 | 13:57

Ponúkam vám tu recept majstra Horáka z hospody Kýčerka aby ste mohli ochutnať Valašsko.
Dobrú chuť.

Ingredencie:
1 bravčové koleno, 150 g bravčového pliecka, 150 g jemných párkov, 1 vajce, 50 g cibule,
100 g masti, korenie, soľ, pažítka, muškátový orech

Postup

Bravčové koleno vykostíme, vo vnútri mierne vytrieme soľou a cesnakom, naplníme pripravenou plnkou a celým jemným párkom. Takto upravené bravčové koleno zabalíme do alobalu a zvoľna pečieme.....

Pokračovanie

CzechTourism Východní Morava, Hospoda Kýčerka
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger