Ponúkam vám tu recept majstra Horáka z hospody Kýčerka aby ste mohli ochutnať Valašsko.
Dobrú chuť.
Ingredencie:
1 bravčové koleno, 150 g bravčového pliecka, 150 g jemných párkov, 1 vajce, 50 g cibule,
100 g masti, korenie, soľ, pažítka, muškátový orech
Postup
Bravčové koleno vykostíme, vo vnútri mierne vytrieme soľou a cesnakom, naplníme pripravenou plnkou a celým jemným párkom. Takto upravené bravčové koleno zabalíme do alobalu a zvoľna pečieme.....
Pokračovanie
CzechTourism Východní Morava, Hospoda Kýčerka
Hospoda Kýčerka - Pečené koleno
Penulis : Unknown on utorok 23. júla 2013 | 13:57
Related posts:
If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Používa službu Blogger.
Zverejnenie komentára