News Update :

Knižný E-shop

Penulis : Unknown on piatok 1. júna 2012 | 15:29


Mária Štefáková VARÍME DIABETIKOM
192 strán Cena: 10 €

Diabetici sa zaujímajú o recepty a rady, ako si majú každý deň zložiť svoj jedálny lístok. Preto diétna sestra Mária Štefáková z NEDÚ v Ľubochni pripravila kuchársku knihu s presným návodom, akým spôsobom sa majú stravovať, aby udržali svoju glykémiu na dobrej úrovni.


Peter Minárik VADEMECUM ZDRAVEJ VÝŽIVY
208 s., Cena: 8 €

Univerzálnosť zdravej výživy je fascinujúca - tie isté výživové odporúčania chránia pred srdcovými chorobami, rakovinou, cukrovkou i obezitou. Čo to však presne je: zdravá výživa? Informácie o tom, ako sa zdravo stravovať, sa na nás hrnú zo všetkých strán. Pre laika nie je jednoduché sa v nich orientovať, najmä keď si rôzne zdroje občas aj odporujú. Táto publikácia chce priniesť overené fakty a odstrániť dezinformácie, mýty a povery, ktoré súvisia s vplyvom toho, čo jeme, na naše zdravie. S gastroenterológom MUDr. Petrom MINÁRIKOM z Centra zdravia a výživy ONLIFE hľadáme odpoveď na základnú otázku: akým spôsobom nám môže taký jednoduchý krok, akým je správna úprava stravy, pomôcť zvýšiť kvalitu nášho života a zdravia.


Barbora Škovierová - Tatiana Dragošeková-Pajonková
POZRI, AKO JE DNES PEKNE! / PODÍVEJ, JAK JE DNES HEZKY!
prvý detský slovensko-český a česko-slovenský slovník
80 strán, Cena: 8 €

Každé písmeno slovenskej i českej abecedy a k nemu milá historka zo života trojročného dievčatka, ktoré žije v zmiešanej česko-slovenskej rodine a hovorí s maminkou po slovensky a s tatínkem po česky. Táto zábavná a veselo ilustrovaná knižka chce rozvíjať schopnosť novej generácie detí dohovoriť sa v dvoch blízkych jazykoch - slovenčine a češtine. V príbehoch, ktoré zažila Agátka a jej kamaráti Tomáško a Veronika, sa stretnú so slovami, ktoré sa v oboch jazykoch odlišujú (bábätko / miminko, čučoriedka / borůvka, gombík / knoflík, nohavice / kalhoty, raňajky / snídaně, vedierko / kbelík...) a nenásilne sa tak zoznámia s ich základnou slovnou zásobou.


Danica Janiaková DOBAR TEK! DOBRÚ CHUŤ!
Gastronomický sprievodca po Chorvátsku
192 strán, Cena: 8 €

Turistický sprievodca a kuchárska kniha v jednej publikácii – titul, ktorý slovom aj obrazom predstavuje výber z najlepších tipov pre dovolenku v Chorvátsku. Odporúča čitateľom päťdesiat destinácií, ktoré by mali vidieť, a sto gastronomických špecialít, ktoré by určite mali ochutnať. K niektorým lokalitám je pripojená aj Navštívenka, portrét zaujímavej osobnosti, ktorá v regióne žije a tvorí.


Jozef Michálek a Mária Štefáková DIAGNÓZA CUKROVKA
druhé doplnené vydanie
Odpovede na najčastejšie otázky
192 strán, tvrdá väzba, Cena: 7 €

Populárna publikácia o tom, ako žiť s cukrovkou, zaujala zrozumiteľnosťou, s akou podáva odborné informácie tak, aby boli prístupné každému pacientovi. Zaradila sa medzi základnú literatúru pre diabetikov dostupnú na slovenskom knižnom trhu. Jednotlivé kapitoly sú venované diabetu 1. a 2. typu, tehotenskej cukrovke, starostlivosti o ženu-diabetičku v tehotenstve a v menopauze, detskej cukrovke a téme diabetik na dovolenke. V druhom vydaní sme na základe otázok čitateľov rozšírili a doplnili kapitolu venovanú diabetu detí.


Publikácie si môžete objednať:
tel. č. 0908 069 388
e-mailom: info@kontakt50.sk
Poštovné neplatíte.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger