News Update :
Home » , » Budapešť - najhorúcejšia voľba na zimu

Budapešť - najhorúcejšia voľba na zimu

Penulis : Laco Filo on piatok 5. februára 2016 | 11:01

Neodolateľné ponuky vo viac ako 50 partnerských hoteloch. Rezervujte si 3 alebo 4 noci a poslednú získate zdarma! K tomu dostanete aj bezplatné alebo zľavnené vstupy do historických kúpeľov a ďalšie zľavy v reštauráciách a pri prehliadkach mesta.
Návšteva hlavného mesta Maďarska nikdy nebola taká výhodná! V rámci zimnej kampane "Budapest Winter Invitation – Zimná pozvánka do Budapešti" sú pripravené zaujímavé zľavy pre všetkých, ktorí sa rozhodli vychutnať si pohostinnosť tohto kúzelného mesta dlhšie ako dve noci.
Od 1. novembra 2015 do 3. apríla 2016 získate 1 prenocovanie zadarmo vo viac ako 50 partnerských hoteloch (v 3* až 5* kategóriách), ak si objednáte tri alebo štyri noci (t. j. za 3. alebo 4. noc neplatíte). A k tomu si môžete užiť relax až v troch historických kúpeľoch (Gellért  , Rudas  , Lukács ) úplne zadarmo, v kúpeľoch Széchenyi  a vo vodnom parku Aquaworld  za 50 % zľavu.
Stále váhate? Tak ponúkame 20  %-né zľavy na turistickú prehliadku pamiatok mesta autobusmi Giraffe Hop On Hop Off  , 30 % zľavu na Big Bus Sightseeing Tour  a 25 % zľavu na vyhliadkové plavby Legenda
 Bez chutnej maďarskej gastronómie návšteva Budapešti nie je dokonalá, preto v rámci balíku získate aj 20 %  zľavu v reštaurácii Kárpátia a 15 % zľavu v reštaurácii Széchenyi
Nezabudnite si vychutnať aj vianočné trhy pri Bazilike do 2. januára 2016 a zvýhodnené služby dostanete aj pri prenájme auta Schiller Rent .
Zľavovú kartu BWI Budapest Card na čerpanie hore uvedených zliav získate v partnerských hoteloch pri objednaní akcie BWI-Budapest Winter Invitation, t.j. 2+1 alebo 3+1 prenocovaní s ukončením ubytovania najneskôr 3. apríla 2016.  Podmienky rezervácie akcie BWI sa v jednotlivých partnerských hoteloch môžu líšiť. Pred použitím nezabudnite aktivovať svoju kartu cez https://bwi.jegy.hu/ a v prípade záujmu si môžete priplatiť aj extra balík ďalších zliav pri vstupoch do múzeí a bezplatnú verejnú hromadnú dopravu. Pri aktivácii karty radi Vám pomôžu aj na recepciách partnerských hotelov.
Budapešť je pripravená, vám stačí si len vybrať ten správny termín a rezervovať váš akciový BWI balík cez www.budapestwinter.com  , cez portál Expedia.com  alebo priamo v partnerských hoteloch.
Zoznam partnerských hotelov  nájdete TU
Informácie o zľavách a službách  nájdete na  v anglickom, v nemeckomvo francúzskom jazyku.
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger