News Update :
Home » , , » Zistite, kde sa nachádzajú niektoré z najkrajších chorvátskych pláží!

Zistite, kde sa nachádzajú niektoré z najkrajších chorvátskych pláží!

Penulis : Unknown on piatok 14. augusta 2015 | 13:56

           

Aj keď je ťažké z množstva pekných kamienkových a piesočnatých pláží v Chorvátsku vybrať tie najkrajšie, vybrali sme 4 pláže v Dalmácii, ktoré by ste určite mali vidieť!


1. Punta Rata v Brele na Makarskej riviére bola vďaka svojej kráse niekoľkokrát zaradená medzi 10 najkrajších pláží sveta. Táto informácia neprekvapuje, pretože pláž Punta Rata sa nachádza v časti Jadranu, ktorá je známa množstvom dlhých kamienkových pláží a čistým morom. Ak sa toto leto rozhodnete navštíviť pláž Punta Rata a užiť si aj ostatné krásne pláže v blízkosti, prezrite si našu ponuku ubytovania na Makarskej riviére.

2. Asi štyri kilometre dlhá piesočnatá pláž Duće patrí medzi najobľúbenejšie na Riviére Omiš. Plytké more, tieň borovicových stromov a blízkosť kaviarní a reštaurácií dávajú tejto pláži status obľúbenej destinácie pre celodennú rodinnú dovolenku. Vyberte si ubytovanie z našej bohatej ponuky apartmánov na Riviére Omiš a zistite, prečo sa hovorí, že sa v tejto oblasti kryjú niektoré z najkrajších jadranských pláží.

3. Pláž Zlatni rat je najznámejší symbol ostrova Brač – viac než 500 m dlhá, nezvyčajného podlhovastého tvaru - táto pláž je známa vďaka jemným bielym kamienkom, krištáľovo čistému moru a množstvu možností pre vodné športy - vodné bicykle, surfovanie a kitesurfing. Vyberte si jeden z apartmánov na ostrove Brač a už toto leto si vychutnajte kúzlo pláže Zlatni rat.

4. Vďaka jemnému bielemu piesku a zvláštnej modro-zelenej farbe mora je pláž Sakarun na ostrove Dugi otok považovaná za jednu z najkrajších pláží v Chorvátsku. Nachádza sa na severozápadnom pobreží ostrova a vďaka niekoľko sto metrov dlhej plytčine je ideálna pre rodiny s malými deťmi. Ak ste milovníkom piesočnatých oáz, určite si prezrite našu ponuku ubytovania na ostrove Dugi otok a navštívte pláž Sakarun.
 
Adriatic.hr odporúča:
Objekt 444
Miesto: Sali
od 51,00 €(za deň)
Objekt 10323
Miesto: Pisak
od 56,00 €(za deň)
Objekt 2860
Miesto: Supetar
od 43,00 €(za deň)
Share this article :

+ komentárov + 1 komentárov

5. marca 2022 o 19:04

Buy TOTO SITanium T Stays: 12" and 14" - Tioga
Buy TOTO SITanium T titanium razor Stays: 12" nipple piercing jewelry titanium and 14" from our website. TOTO is titanium screws a durable flexible metal titanium mokume gane plate that will fit your feet, legs,  Rating: 4.8 · ‎14 reviews · ‎$9.95 · ‎In stock titanium rainbow quartz

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger