News Update :
Home » , » Vyprážaný petržlen - hranolky

Vyprážaný petržlen - hranolky

Penulis : Laco Zachar on štvrtok 23. apríla 2015 | 14:04

Vyprážaný petržlen - hranolky

Koreň petržlenu olúpeme, nakrájame na plátky, ktoré vkladáme do horúceho oleja a vyprážame ako hranolčeky. Osolíme a môžeme podávať ako prílohu k mäsu. Pred servírovaním ich môžete osušiť papierovou servítkou, nebudú také mastné.

Pokračovanie
  
alebo zavítajte do našej pripravovanej praktickej školy zdravia, kde vás všetko naučíme...


http://www.ezocesta.sk/2015/04/zdravie-v-kornovej-zelenine-petrzlen.html




 
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger