News Update :
Home » , » Petržel

Petržel

Penulis : Laco Zachar on piatok 17. apríla 2015 | 14:06

Koreň surového petržlenu môžeme použiť ako jednu zo surovín zelerového a mrkvového šalátu, ktoré som uviedla v tejto sekcii pri Zeler a Mrkva...
Tiež môžeme z petržlenu alebo paštrnáku, ktorý je blízky príbuzný petržlenu, urobiť 
Pyré:
na kocky nakrájaný udusíme vo vode, prisolíme, po uvarené vodu nezlievame, pridáme maslo a trošku sladkej smotany (10%), štipku čierneho korenia, vyšľaháme na pyré, ochutíme vňaťkou. Môžeme kombinovať s varenou
 
 
Naučte sa ako zeleninu či ovocie používať pri varení či pečení, alebo chrumkať surové. Získate tak veľa významných látok a pomôžete svojmu telu. Je to pritom jednoduché, sem-tam ich požite do šalátu, strúhanky na obaľovanie, mletých jedál, kaší, do cesta a pod. Takto sa môžu stať pravidelnou súčasťou vášho jedálnička....
  
alebo zavítajte do našej pripravovanej praktickej školy zdravia, kde vás všetko naučíme...

 
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger