News Update :
Home » , , » DALEŠICE a JAROMĚŘICE

DALEŠICE a JAROMĚŘICE

Penulis : Unknown on sobota 21. júna 2014 | 9:18

 
Prehliadka nádherného zámku, komentovaná plavba loďou po Dalešickej priehrade a návšteva pivovaru, v ktorom sa točil slávny film Postřižiny - to bude pestrý program poslednej júnovej soboty, ktorou vzdáme hold spisovateľovi Bohumilovi Hrabalovi (*1914).

Aj keď nebudeme liezť na komín, neodstrihneme si vlasy a neabsolvujeme vyšetrenie u lekára, určite sa ponoríme spomienkami do čias, keď sa mladá Magda Vášáryová kúpala vo vani plnej piva.

My v pivovare navštívime Muzeum rakousko-uherského pivovarnictví a tiež štýlovú Pivovarskú reštauráciu, kde sa posilníme pred ďalším programom a skontrolujeme pravdivosť sloganu “Vaše podlomené zdraví DALEŠICKÉ PIVO upevní a spraví” :-)

Následne sa vydáme na priateľskú plavbu po vodnej nádrži a ešte aj zachytíme špeciálnu výstavu o stolovaní v hosťovských izbách zámku Jaroměřice nad Rokytnou.

Pokocháme sa tu aj barokovým interiérom Chrámu sv. Markéty a kto stihne, prezrie si vo vstupnej hale zámku výstavu fotografií českej a zahraničnej šľachty 21. storočia “Prosíme nesedat”. Keď sa zahladíme na zámocké záhrady, ešte raz si budeme môcť zacitovať z Hrabala: “Tenhle život je krásnej, k zešílení krásnej! Ne, že by byl, ale já to tak vidím.”

Stretneme sa o 7:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 20:00 hod.

Cena výletu: 27,50 € pre všetky vekové kategórie.

Viac info tu: http://www.liber.sk/?p=12596 alebo denne 09:00 - 21:00 na 4363 6113, 0903 447 070 a 0903 755 096
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger