Praveká hostina: Spracovanie potravín a príprava pokrmov v praveku
Do 24. apríla 2014
Vlastivedné múzeum v Šumperku, Loštice, Stredná Morava
Zaujíma vás, ako vyzeralo stravovanie a príprava jedál v praveku? Táto výstava vás prevedie pochúťkami od dávneho paleolitu až po príchod Slovanov na toto územie. A to všetko na základe archeologických poznatkov a ikonografických prameňov. Uvidíte napríklad rekonštrukciu pece z mladšej doby kamennej a ukážky rastlín, aké sa ďalej spracovávali a používali na prípravu jedál.
CzechTourism
Praveká hostina
Penulis : Unknown on nedeľa 23. marca 2014 | 8:38
Related posts:
If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Používa službu Blogger.
Zverejnenie komentára