News Update :
Home » , , , » Vinařský hovězí guláš

Vinařský hovězí guláš

Penulis : Laco Zachar on streda 22. januára 2014 | 8:56


Co je potřeba:
3 cibule, 50 g slaniny, 500 - 600 g předního hovězího masa, 2 - 3 lžičky hladké mouky, 600 ml vývaru, bobkový list, tymián, nové koření, několik kuliček pepře, sůl, 100 ml bílého přírodního vína, 200 ml kysané smetany.
Postup: Drobně pokrájenou cibuli osmahneme do růžova na rozškvařených kostičkách slaniny, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání
pokračovanie

stezky-dedictvi CzechTourism moravske uzene
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger