News Update :
Home » , , , , » Chorvátsko - Nová hviezda Európskej únie

Chorvátsko - Nová hviezda Európskej únie

Penulis : Unknown on utorok 19. novembra 2013 | 9:21

Nový hostel v ZáhrebeV centre Záhrebu bol otvorený Hostel My Way. Tento moderný hostel otvoril v auguste svoje dvere všetkým hosťom, ktorí sa chcú ubytovať v elegantnom interiéri a popri tom ušetriť. Hotelový personál je k dispozícii návštevníkom, ktorí chcú využiť záhrebskú turistickú ponuku, a hostel je výborná báza, z ktorej možno preskúmať toto chorvátske kultúrne stredisko.

Dubrovník sa dotancoval do Guinnessovej knihy rekordovNa začiatku októbra Stradun v dubrovníckom Starom Meste “obsadilo„ 274 tanečníkov „linđa“ so želaním dotancovať sa do svetovej knihy rekordov. Stovky návštevníkov na Stradune sledovali tradičných folklórnych tanečníkov a kochali sa zvukmi dubrovníckej dychovky. „Linđo“ je obľúbený tanec v celom Chorvátsku a existuje veľa tanečných súborov, ktoré tancujú tento tanec. Ak chcete viac informácií, pozrite sa sem.

Hotel Arcotel Allegra v Záhrebe oslávil desiate narodeninyPrvý záhrebský lifestyle hotel Arcotel Allegra oslávil desiate výročie svojej činnosti. S celkovou kapacitou 151 izieb, so štyrmi biznis apartmánmi a tromi konferenčnými sálami je hotel vhodný tak na obchodné stretnutia, ako aj pre turistov. Tento obľúbený hotel sa nachádza v záhrebskom Branimir centre, ktorý je vzdialený iba päť minút chôdze od hlavného mestského námestia a množstva reštaurácií, obchodov, barov a kín. Hotel je vzdialený iba 200 metrov od hlavnej železničnej stanice.

Záhreb v rebríčku Top 10 európskych miestVirtualTourist zaradil Záhreb na vysoké šieste miesto v rebríčku Top 10 európskych miest. Je to internetový cestovateľský portál s 1,3 milióna zaregistrovaných členov, ktorí odporúčajú destinácie, ktoré treba určite navštíviť a svojím hodnotením a názormi pomáhajú užívateľom pri získavaní informácií o ceste. Pri opisovaní Záhrebu členovia VirtualTouristu uvádzajú, že sú už známe krásy Jadranu, avšak, že určite treba navštíviť aj hlavné mesto Chorvátska. V rebríčku Top 10 miest v Európe sa nachádzajú Ľvov (Ukrajina), Hamburg (Nemecko), Vilnius (Litva), Valencia (Španielsko), Porto (Portugalsko), Záhreb (Chorvátsko), Valletta (Malta), Budapešť (Maďarsko), Riga (Lotyšsko) a Sarajevo (Bosna a Hercegovina).

Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger