News Update :
Home » , , , , , , » Liečivé byliny v kuchyni

Liečivé byliny v kuchyni

Penulis : Unknown on utorok 5. júna 2012 | 21:56

Bylinky dokážu premeniť obyčajné jedlo na chutné, vzrušujúce kreácie dokonalých chuti. Chuť, ktorú bylinka dokáže vylepšiť a prepožičia jej to "gro" je jednou z jej výhod použitia. Čerstvé či sušené bylinky obsahujú účinné antioxidanty, ktoré podporujú zdravie. Použitie bylín v kuchyni je rozmanité v mäsité či bezmäsitej stravy a dokonca žiadaná vo vegetariánskej či vitariánskej strave. Čerstvé či sušené bylinky obsahujú veľké množstvo antioxidantov. Odporúčajú sa dávať do každodennej stravy od oregana, šalvie, mäty piepornej, záhradný tymián, medovka, klinčeky, nové korenie, škoricu, rovnako ako čínske liečivé byliny, dokonale prispievajú k celkovému príjmu antioxidantov rastlinného a sú lepší zdroj antioxidantov v strave, ako ovocie, obilie alebo zeleniny. Pokračovanie
Share this article :

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger